Meryem Uzerli Rûdaw spikerinin kolye teklifine böyle tepki verdi

02-12-2023
Etiketler Meryen Uzerli Suudi Arabistan 3. Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali
A+ A-

Cidde (Rûdaw) – Oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz aylarda çekimine başladıkları 8 bölümlük dizinin Ocak ayı yayında olacağını söyledi. Uzerli, Rûdaw muhabirinin kolyesini beğendi ancak kendisine hediye edilmesi teklifini reddetti.

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne dünyanın dört bir yanından ünlü sinema yıldızları katılıyor.

Johnny Depp, Will Smith, Sharon Stone gibi ünlü Hollywood yıldızlarının da katıldığı festivali Rûdaw ekibi de takip ediyor.

Festivale katılan oyunculardan biri de “Muhteşem Yüzyıl” adlı dizide canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle ünlü bir isim haline gelen Meryem Uzerli.

Rûdaw TV Kültür-Sanat programı sunucusu Banu Dilşad’a konuşan Uzerli, festival hakkındaki duygularını, “Çok iyi ve çok mutlu hissediyorum, dün bir arkadaşımla şakalaşıyorduk bundan sonra profesyonel hayatıma mesleğimim kırmızı halılardan geçmek olacak dedim. Tabi ki şaka yapıyorum” sözleri ile dile getirdi.

Törende giydiği kırmızı kıyafeti Türkiye’de gündem olan Meryem Uzerli, tarzı hakkında, “Takılarım Shopier çok güzeller, giysilerim Nur Fatala tarafından özel olarak benim için tasarlandı. Ve onunla çok gurur duyuyorum” diye konuştu.

Suudi Arabistan ve Türkiye’deki projeleri hakkında bilgi veren ünlü oyuncu, “Sekiz bölümden oluşan bir dizide yer aldım. Geçtiğimiz yaz aylarında çekimine başladık ve önümüzdeki Ocak ayı yayınlanacak evet çok heyecanlıyım. Seyircilerin ne tepki göstereceklerini şimdiden çok merak ediyorum” dedi.

Uzerli, Banu Dilşad’ın, “Kolyem hakkında konuşmuştuk onu size hediye olarak göndereceğim” şeklindeki teklifine de “Hayır, ben bunu kabul edemem. Ben şimdi senden kaçıyorum. Ama bu teklifin bile içimi ısıttı çopk teşekkür ederim” diyerek espri ile yanıt verdi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli