Rûdaw’dan kuruluşunun 10’uncu yılı mesajı

29-05-2023
Etiketler Rûdaw Medya Grubu 10'uncu Yıl Mesaj
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Rûdaw Medya Grubu, geçtiğimiz 10 yıllık süreçte kendisini doğruluk ve güvenirlik meşalesinin taşıyıcı olarak kanıtlamış, aynı şekilde doğruluk ve profesyonelliğe olan sıkı bağlılığıyla adından söz ettirmiştir. Zorlu engellere karşı daima dirençli olduk, güçlenerek yolumuza devam ettik ve güvenilir bir haber kaynağı olarak bölgedeki konumumuzu daha da güçlendirdik.

Rûdaw, çalışma hayatının başından beri birçok engeli aşmış; bu engeller Rûdaw’ı daha da güçlendirmiş,  takipçilerine güvenilir ve tarafsız haberler sunma konusundaki kararlılığını daha da güçlendirmiştir. Bu 10 yıllık süreçte en yüksek gazetecilik standartlarına bağlı kaldık. İzleyici, okuyucu ve alıcılarımızın güvenilir haberler almasını sağladık.

Başarımızın bir bölümü, önde gelen haber ajanslarıyla kurduğumuz güçlü ortaklıklardan ileri gelmektedir. Bu iş birliği, Rûdaw'ın erişim ağını genişletmesine ve dünyanın daha ücra köşelerinde daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oldu. Stratejik ortaklıklar kurmak yoluyla medyadaki konumumuzu güçlendirdik. Bu iş birliği, yerel ve küresel gelişmeleri daha ayrıntılı bir şekilde ele almamıza katkı sundu.

Medya, değişimin önemli bir safhasındadır ve Rûdaw bu değişimin ön saflarında kalmakta kararlıdır. Dinleyici, okuyucu ve izleyicimize daha da yakınlaşmak maksadıyla yeni teknolojiler ve platformlardan yararlanıyoruz. Dijital medyanın gücünden faydalanmaya çalışarak izleyici ve okuyucularımıza iyi bir etkileşim kurmaya çabalıyor ve bu şekilde de haberlere dahil olmalarına ve kendi bakış açılarını yansıtmalarına yardımcı oluyoruz.

Bir sonraki aşamayı düşündüğümüzde ise Rûdaw'ın doğru ve dengeli haberler sağlama ve bu doğrultuda yayınlar yapma ana misyonunu yerine getirmeye kararlı olduğunun garantisini veriyoruz. Yetenekli gazetecilerimiz ve güçlü kadromuz en yüksek ahlaki değerlere bağlıdır. Medya grubumuzun çalışmalarının tarafsız olduğunun, açık ve en yüksek kalitede olmaya devam edeceğinin garantisini veriyoruz.

Rûdaw'ın 10’uncu yıl dönümünü kutladığımız bu zaman diliminde, bu 10 yıllık anlamlı süreçte desteklerini esirgemeyen izleyici, okuyucu ve ortaklarımıza en içten şükranlarımızı sunuyoruz ve onları gelecekte de bizimle olmaya davet ediyoruz. Yenilik yapmaya, bilgi sağlamaya ve farklı görüşlerin diyaloğu için fırsat kapıları açmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde, Kürdistan ve bölge gençleri de gelecekte kendilerine daha da yakınlaşacağımızı görecektir.

Rûdaw Medya Grubu

29 Mayıs 2023

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli