Rûdaw’ın 11’inci yılında 11 ödül

29-05-2024
Etiketler Rûdaw Medya Grubu 11. Yıl Kürtçe Medya Basın
A+ A-

Rûdaw Medya Grubu on bir yıl önce bugün, dünya çapında Kürt seyirci, dinleyici ve okurlara doğru haber ve bilgi aktaracak, kaliteli, profesyonel bir medya oluşturmak ve aynı zamanda olaylarla dolu bölgemiz hakkında haber ve bilgi arayan yabancı seyirciler için de güvenilir bir Kürtçe kaynak yaratmak amacıyla medya alanında büyük bir görevi üstlendi.

Rûdaw'ın 29 Mayıs 2013'teki yayını Kürdistan medyasında önemli bir dönüm noktası oldu. Bugün de Rûdaw, bölgede ve dünyada tanınan bir medya kuruluşu haline geldi. On yılı aşkın süredir elde edilen önemli başarıları kutladığımız bugün, yarattığımız tarihle gurur duyuyoruz ve daha parlak bir gelecek için planlarımız bulunuyor.

Geride kalan on bir yılda Rûdaw, bölgede sayısız büyük ve önemli adımlar atarak medyanın öncüsü olmayı başardı. Yüksek kaliteli içerik sunma konusundaki kararlılığımız dünya çapında memnuniyetle karşılanmaktadır. Birçok önemli uluslararası ödülün kazanılması, Rûdaw'ın çeşitli alanlardaki yeteneğinin kanıtıdır. Bu ödüller, Rûdaw'ın hikayeleri etkili bir şekilde aktarabildiğini ve dünya çapında izleyiciler tarafından memnuniyetle karşılandığını gösteriyor. Rûdaw, yalnızca geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük ajanslarıyla rekabet halinde 11 ödül kazandı.

Rûdaw'ın yayınları ve ürettikleri her zaman en çok izlenenler oluyor. Bu yüzden yalnızca Rûdaw kendi rekorunu kırabilir. Bu yıl sadece Ramazan ayının ilk iki haftası boyunca Rûdaw Dijital Medya, 100 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Bu, Rûdaw'ın sürekli potansiyelinin ve dijital platformlar üzerindeki etkisinin açık bir kanıtıdır. Bu aynı zamanda Rûdaw'ın farklı ve küresel alanda kitlelere ulaşma ve hikayeleri geniş çapta iletmek için teknolojiyi kullanma becerisini de gösteriyor. Rudaw Dijital Medya’da izleyici sayısındaki sürekli büyüme, Rûdaw'ın sürekli değişen medya dünyasına uyum sağlama ve ileriyi düşünme yeteneğinin de açık bir işaretidir.

Rûdaw Medya Grubu, medya çalışmalarında yeniliğin sınırlarını kırmaya kararlıdır. Büyük ve yenilikçi projeler üzerinde çalışıyoruz ve hedefimiz içeriği güçlendirmek ve izleyici kitlesini genişletmek. Rûdaw'ın güvenilirliğini korumak için elimizden geleni yapacağız.

On birinci yılımızı kutlarken, Rûdaw'ı desteklemeye devam eden milyonlarca sadık izleyicimize, dinleyicimize ve okurumuza da teşekkür ediyoruz. Birlikte Rûdaw'ı gazetecilik ve medya başarısının simgesi haline getirdik. Rûdaw'ın her zaman öncü olmasını sağlamak ve daha büyük ilerlemeler kaydetmek amacıyla başarılarımızı birlikte geliştireceğiz.

Rûdaw Medya Grubu

29/05/2024

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli