Başakşehir'in İsrailli futbolcusu hakkında disiplin soruşturması başlatıldı

15-01-2024
Etiketler Eden Karzev Başakşehir Kulübü İsrail Gazze
A+ A-

Haber Merkezi – Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev hakkında, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle kulübü tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.

7 Ekim’de Hamas’ın İsrail’e düzenlediği saldırı ile başlayan ve İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardımanı ile devam eden savaş 100. gününe girerken, Türkiye’de futbol dünyası da İsrailli oyuncuların gol sevinci ve sosyal medya paylaşımlarını konuşuyor.

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasında attığı golün ardından bileğindeki sargıya yazdığı yazıyı kameralara gösterdiği için gözaltına alınan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in ardından Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Eden Karzev, sosyal medyada '100 gün' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayıp paylaştı Hamas’ın elinde bulunan İsrailli rehinelerin serbest bırakılmasını istedi.

Başakşehir, futbolcunun paylaşımı üzerine, "Kişisel sosyal medya hesabından, ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen paylaşım yaparak, kulüp disiplin talimatlarını ihlal eden Eden Karzev hakkında kulübümüzce disiplin soruşturması başlatılmış olup, bu hususta oyuncunun yazılı savunması talep edilmiştir" açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli