Karamollaoğlu: Altılı Masa'da cumhurbaşkanı adayı ele alınacak

05-01-2023
Etiketler Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adayı Altılı Masa
A+ A-

Haber Merkezi - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün toplanacak olan Altılı Masa'da “muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak” başlığının ele alınacağını söyledi

Karamollaoğlu, Gelecek Partisi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan Altılı Masa toplantısı öncesi gazeteci İsmail Saymaz’a açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, “Altılı Masa’da adaylık konusu açılır mı” sorusuna, “Bu konu mutlaka açılır. Gündeme gelir. Türkiye’nin gündemine bu kadar girdikten sonra orada hiç konuşulmaması olmaz” yanıtını verdi.

“Altılı Masa’dan biri de olabilir, dışarıdan da olabilir. Biz, ‘ille de genel başkanlardan biri olsun’ demedik. Ama, ‘genel başkanlar olamaz’ da denmedi. Mühim olan, seçilme şansı yüksek bir aday olmalı” diyen Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şansının yüksek olduğu açıklamasıyla ilgili de, “Anketler öyle gösteriyor” diye konuştu.

SP lideri Karamollaoğlu, “Diğer arkadaşlar da Tayyip Bey'in önünde gözüküyor. Kılıçdaroğlu da önde. Fakat bu konular hiç görüşülmediği için olur mu olmaz mı tarzında değerlendirme yapmayı doğru bulmadım” dedi.

Karamollaoğlu, çoklu adaya sıcak bakmadığını da ifade etti.  

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli