ABD basını Biden’ın oğlunun çıplak fotorğaflarını tartışıyor

07-05-2022
Etiketler ABD Joe Biden Hunter Biden
A+ A-

Haber Merkezi - ABD'li bilgisayar tamircisi, Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın yarı çıplak görüntülerinin nasıl ortaya çıktığını anlattı!

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'a ait olduğu iddia edilen bilgisayarlardan Hunter Biden'ın cinsel birliktelik sırasında çekilen fotoğrafları ve aylık maaşı gibi bilgileri gün yüzüne çıktı.

Sarhoş şekilde bilgisayarcıya gitti

Amerikalı bilgisayar tamircisi John Paul Mac Isaac, Hunter Biden'ın 2019’da sarhoş bir halde dükkanına gelip 3 adet bilgisayar bıraktığını ve kendisinden içeresindeki bilgileri kurtarmasını istediğini ifade etti.

ABD basınına konuşan John Paul Mac Isaac şunları söyledi:

"2019 yılının bir Nisan akşamında tam dükkanımı kapatmak üzereyken içeri aşır derecede sarhoş biri gelip elindeki tamir etmem için bilgisayarı bana uzattı. Üzerine sıvı dökülen bilgisayarın giriş şifresini benimle paylaştı. Dosyaları kurtarmak için için bilgisayara girdiğimde Biden'in bir çok kadınla cinsel ilişki esnasında çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Dosyalarda ayrıca yıllara göre Biden'in aylık maaş ve gelirini de kaydettiği bilgileri gördüm."

Soy ismini sorunca tanıdı

Isaac, bilgisayarların üzerindeki Beau Biden Vakfı çıkartmasını görünce kiminle sohbet ettiğini anladığını söyledi. Ardından Isaac, telefon numarası ve e-postası gibi bilgileri topladı.

Gördüğü bilgilerin sadece bunlarla sınırlı olmadığını dile getiren Isaac, "Diğer dosyalara bakınca Biden'nin üzerinde kırmız şal ve sporcu iç çamaşırı ile çektiği fotoğrafa rastladım. Soy ismini sorana kadar Joe Biden'in oğlu ile konuştuğumu bilmiyordum. Kişisel bilgilerini kaydetmek için kendisine soy ismini sorduğumda Biden diye cevap verince kim olduğunu anladım" dedi.

1 yıl bekleyip FBI'a gitti

13 inç 2015 MacBook Pro’nun ise biraz daha iyi durumda olduğunu fark eden Isaac, klavyesi çalışmayan bilgisayara harici bir klavye ekledi ve bu şekilde çalıştırmayı başardı. Bir yıl bekledikten sonra FBI’a gitmeye karar veren Isaac, elindeki tüm bilgi ve belgeleri devlet görevlilerine teslim etti.

16 Ocak 2017 tarihli, PDF olarak kaydedilmiş bir e-postaya rastlayan Isaac en üstte 2013, 2014 ve 2015 yılları yazılı olduğunu gördü.

Her yılın yanında kazanılan vergiye tabi gelir miktarı vardı: 2013'te 833.000 dolar+, 2014'te 847.000 dolar+, 2014'te 1.247.000 dolar+, 2015'te 2.478.000 dolar+ olarak değiştirilmişti.

Uyuşturucu kullanmış

Ancak Hunter Biden'ın skandallarının bununla da bitmediği görüldü.

Hunter'ın kadınlarla cinsellik üzerine çekilmiş fotoğrafları, çıplak görüntüleri, dişlerini yaptırmadan önceki hali ve uyuşturucu maddeyle çekilmiş fotoğrafları da basına sızdırıldı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli