PSG, Messi’ye kavuşuyor!

27-12-2022
Etiketler Lionel Messi PSG Christophe Galtier
A+ A-

Erbil (Rûdaw)- Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier, Messi’nin ocak ayının başında takımına döneceğini söyledi.

7 defa Ballon D'Or kazanan Arjantinli yıldız, 18 Aralık’taki Dünya Kupası finalinde Fransa’ya iki gol atarak takımının dünya şampiyonu olmasına büyük katkı sağladı.

Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği 35 yaşındaki Messi, yarın oynanacak Strasbourg maçını ve 1 Ocak’taki Lens maçını kaçıracak.

PSG Teknik Direktörü Galtier, gazetecilere verdiği demeçte, Messi’nin kutlamalar için Arjantin'e döndüğünü ve ona 1 Ocak'a kadar izin verdiklerini aktardı.

Galtier, Kylian Mbappe de dahil olmak üzere diğer futbolcuların belirtilen programa göre takıma katıldıklarını ve yarınki Strasbourg maçında forma giyebileceklerini belirtti.

Dünya Kupası’ndan sonra Messi ve takım arkadaşı Mbappe arasında bir sürtüşme olduğu iddialarını hafife alan Galtier, “Mbappe nasıl davranacağını iyi biliyor” diye konuştu.

Lionel Messi, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda en fazla forma giyen ve en çok süre alan futbolcu olarak tarihe geçmişti.

Messi öte yandan da Dünya Kupası'nda 19 kezle sahaya kaptan olarak en fazla çıkan futbolcu konumunda.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli