Real Madrid endişeli: Mbappe, Macron ve Katar Emiri ile yemekte buluşacak

27-02-2024
Etiketler Kylian Mbappe Fransa Emmanule Macron PSG Katar
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Kylian Mbappe, Emmanuel Macron ve Katar Emiri ile akşam yemeğine davet edildi. Bu durum, transfer için anlaştığı söylenen Real Madrid cephesinde endişeye neden oldu.

Katar Emiri Tamim El Sani'nin Salı ve Çarşamba günü Fransa'ya yapacağı resmi ziyaret kapsamında akşamı Elysee Sarayı’nda devlet yemeği düzenleneceği açıklandı.

Le Parisien gazetesi, yemeğe Katarlı iş insanı ve Paris Saint-Germain FC Kulübü Başkanı Nasır el-Halifi’nin de davet edildiğini duyurdu.

Gazete, davet edilen konuklar arasında PSG’nin yıldırı Kylian Mbappe’nin yer aldığını yazdı. Ancak yemeğe diğer oyuncuların da katılacağı belirtildi.

Her ne kadar PSG cephesi Mbappe'nin geleceğiyle ilgili bir görüşme olmayacağını iddia etse de Le Parisien, davet sırasında haziran ayında Paris’ten ayrılma kararı alan oyuncu ile görüş alışverişinde bulunulmasının muhtemel olduğunu aktardı.

Bazı kaynaklara göre Katar Emiri El Sani’nin daveti fırsat bilerek Mbappe'ye yeni bir teklifte bulunabileceğini ve fikrini değiştirmeye çalışabileceğini savundu.

Bu durum, Mbappe'yle anlaştığı belirtilen İspanyol devi Real Madrid cephesinde de endişeye neden oldu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli