Maradona ile Messi aynı formayla

07-07-2016
Rûdaw
Rûdaw
Rûdaw
Etiketler Arena Stadyumu Maradona Messi Neymar Suarez Eden Hazard Totti Michael Essien Xavi JayJay Okocha Pierre Emerick Aubameyang Iniesta Arda Turan
A+ A-

Haber Merkezi - Maradona, Messi ve Neymar, aynı formayı giyecek.

 

SAMUEL Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl etkinliği kapsamında 16 Temmuz'da Antalya'da düzenlenecek yıldızlar futbol karşılaşmasıyla ilgili basın toplantısı düzenlendi. 


Antalya'nın Belek beldesindeki Regnum Carya Golf Spa Resort Otel'deki toplantıya Samuel Eto'o'nun menajerlik takımında yer alan Patrick Mbıele Happi, Sandra De Happi ve Wılfrıed De Happi katıldı. 

 

Organizasyonla ilgili bilgi veren Sandra De Happi, şunları söyledi:


"Maç 16 Temmuz'da Antalya Arena Stadyumu'nda yapılacak. Maradona, Messi, Neymar, Suarez, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan'ın da olduğu dünyanın en ünlü futbolcuları, Antalya'da taraftarın karşısına çıkacak."


Turnuvanın iptali konusunun dedikodudan ibaret olduğunu aktaran Sandra De Happi, "Kimse terör olaylarından dolayı endişe duymadı. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in gayretleri ve ekstra çabaları, bize verdiği garanti yeterli" diye konuştu. 


15 Temmuz'da basına açık gala yemeği olacağını söyleyen Happi, "hayır maçı" sayesinde Afrika'daki çocukların eğitimine katkı sağlanacağını vurguladı. 


Patrick Mbıele Happi, "Çin'den, ABD'den, Afrika'dan, Avrupa'dan gelecek birçok misafirimiz var. Bu maçın atmosferi başka olacak" dedi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli