Arda Turan’a hapis cezası

19-03-2024
Etiketler Arda Turan Barcelona Mahkeme Vergi kaçakçılığı
A+ A-

Haber Merkezi – Türk futbolcu Arda Turan, 2015 ve 2016 yıllarında İspanya'da işlediği kişisel gelir vergisi kaçakçılığı suçu nedeniyle bir yıl hapis cezası aldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, futbolculuk döneminde İspanya'da vergi kaçırdığı gerekçesiyle 1 yıl hapis ve 630 bin Euro para cezası aldı.

Turan, Barcelona'da forma giydiği dönemde İspanya'da vergi kaçırdığı gerekçesiyle suçlu bulundu ve bir yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İspanyol mahkemesi Arda Turan'ın 2015 ve 2016 yıllarında iki kez vergi kaçakçılığı yaptığını belirterek kendisine 630.000 Euro para cezası verildiğini duyurdu.

Hapis cezası ertelenen Arda Turan bu durumda sadece 630 bin Euro'luk para cezasını ödeyecek.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile Türkiye takımları Hamburg'da bulunan Volkspark Stadyumu’nda dün gece karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı kazanan Türkiye Milli takım oyuncuları ve Teknik Direktörü Vincenzo Montella,sevinç yaşadı. / AA

EURO 2024 - Türkiye D Grubu'nun lideri Avusturya ile eşleşti

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada grup maçları sona erdi. Karşılaşmalar sonunda dörderli 6 grupta mücadele eden 24 takımdan 16'sı yoluna devam etme hakkı elde etti.