Bahçeli'den HEDEP'lilere: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır’da dahi gezemezler

31-10-2023
Etiketler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Celal Adan HEDEP Küfür
A+ A-

Haber Merkezi - MHP’li Meclis Başkanvekili Celal Adan’ın HEDEP Grubu’na küfür etmesini değerlendiren MHP lideri Bahçeli, "Saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler hükümsüzdür" dedi. MHP lideri HEDEP'liler için "Gerçekleri anlatmaya başlarsak değil Ankara sokaklarında, Diyarbakır’da dahi gezemezler!" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli MHP'li Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın mikrofonunun kapalı olduğunu düşünerek HEDEP'li milletvekillerine ettiği küfrü değerlendirdi.

Bahçeli, "TBMM'de haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye yüreklice yanıt veren TBMM Başkanvekili Sayın Adan sahipsiz değildir, yalnız değildir. Saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür. Meclis kürsüsüne gelip arkasına aldığı zırvalarla bize cesaret temsili olan aklını başına alsın, onların aklını alırım" dedi.

“Kriz Cumhuriyet'te değil, kimlik kaybına uğramış partilerdedir”

“Demokrasinin en iyi uygulanabileceği sistem Cumhuriyet'tir” diyen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Muhalefet cenahında aynı anda demokrasi sorgulaması işitilmiştir. Eğer bu zevata alayına kulak verirseniz buram buram sahte Cumhuriyet sevdası duyarsınız. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafta sonu yaptığı bir konuşmasında, yine çürük tahtaya çivi çakmanın gayretkeşliğine sürüklenerek demiş ki 'Görevimiz Cumhuriyet'i, demokrasiyle taçlandırmaktır. İddiasını ispat edecek bir siyaset ve hayat gerçeğinden bahsetmek mümkün değildir. Cumhuriyet, demokrasi olmadan nasıl ayakta duracaktır? Kılıçdaroğlu söylesin de öğrenelim. Kriz Cumhuriyet'te değil, kimlik kaybına uğramış partilerdedir.”

 MHP'li Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın HEDEP’liler ile yaşadığı küfür krizine de değinen Bahçeli bu konuda ise şunları söyledi:

“Saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür”

“Geçtiğimiz hafta TBMM'de haince konuşma yapan tescilli bir bölücüye yüreklice yanıt veren TBMM Başkanvekili Sayın Adan sahipsiz değildir, yalnız değildir. Saldırılar, istifa çağrıları ve hakaretler ayaklarımızın altındadır ve hükümsüzdür. Meclis kürsüsüne gelip arkasına aldığı zırvalarla bize cesaret temsili olan aklını başına alsın, onların aklını alırım.

"Diyarbakır’da dahi gezemezler"

Türk milliyetçilerinin alayı Türkçe bilir. Ama PKK’nın uydusu olandan Meclis’te kaç milletvekili var ki Kürtçe bilsin? Gerçekleri anlatmaya başlarsak Meclis'e değil Ankara sokaklarında, Diyarbakır’da dahi gezemezler! Türk milletinin toplumsal dokusunu hedef alarak kökünden, tarihinden utanan kişiliksiz ve bilinçsiz bir toplum haline getirilmesi sinmiş ve silik bir topluluğa dönüştürülmesi imkansızdır.

"Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları içinde Kürdistan diye bir yer yoktur"

Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları içinde Kürdistan diye bir yer yoktur. Var diyen alçakların doğrudan karşılarında bulacakları kudret büyük Türk milletidir ve onun sevdalısı olan Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında bölücülük ve terör sorunundan çok çektik. Bu kanlı ve hain emperyalist kurgunun badirelerine defalarca katlandık. Artık yeni yüzyıl bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılıdır. Terörle mücadele devletin meşru güçlerinin bütün imkanları ile etkili ve amansız bir biçimde yürütülecektir. Başarı ise kesinlikle alınacaktır.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli