Kubad Talabani Rûdaw’ı tebrik etti

14-08-2023
Etiketler Kubad Talabani Rûdaw Medya Grubu Stevie Altın Ödülü
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - 2023 En İyi Medya Şirketi dalında Altın Stevie Ödülü'nü kazanan Rûdaw’ı tebrik eden Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani, “Medyada profesyonelliğe olan bağlılıkları, Kürdistan Bölgesi'nde daha sağlıklı bir medyanın desteklenmesine yardımcı oluyor” dedi.

Rûdaw Medya Grubu, ABD merkezli The Stevie tarafından her yıl dünyanın en iyi şirketlerine verilen 2023 Uluslararası Altın Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Rûdaw, Kürdistan ve bölgedeki rolü nedeniyle “En İyi Medya Şirketi” dalında bu ödülün sahibi oldu.

Kürdistan Bölgesi Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesaj ile Rûdaw’ı tebrik etti.

Talabani, “2023'ün En İyi Medya Şirketi dalında Altın Stevie Ödülü'nü kazanan Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik ediyoruz. Medya profesyonelliğine ve bütünlüğüne olan bağlılıkları, Kürdistan Bölgesi'nde daha sağlıklı bir medyanın desteklenmesine yardımcı oluyor. Kanala ve personeline, güvenilir ve etkili gazeteciliği teşvik etme konusunda başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

2023 Uluslararası Stevie Ödülleri 14 Ekim'de İtalya'nın Roma kentinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Rûdaw, bu yıl 20’incisi düzenlenen Uluslararası İşletme Ödülleri yarışmasında üç etkili televizyon programı sayesinde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Rûdaw’ın yetenekli sunucuları Renc Sengawi’nin sunduğu “Legel Renc” (Renc İle), Şahyan Tahsin’in sunduğu “Berpirsyar” (Sorumlu) ve Dr. Aras Bradosti’nin sunduğu “Dr. Aras” programları Rûdaw’a Altın Ödül’ü getirdi.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ve Irak Yüksek Yargı Konseyi Başkanı Faik Zidan

Başkan Neçirvan Barzani'den Irak Yüksek Yargı Başkanına destek

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, bir ABD kongre üyesi tarafından ‘İran’ın adamı olmakla’ suçlanan Irak Yüksek Yargı Konseyi Başkanı Faik Zidan’a desteğini açıkladı.