Ünlü aktör Kevin Costner: 10 yıl sonra çocuklarınızı filmimi izlemeye götürün

22-05-2024
Rûdaw
Etiketler 77. Uluslararası Cannes Film Festivali Kevin Costner Horizon: An American Saga
A+ A-

Cannes (Rûdaw) – Amerikalı aktör Kevin Costner son filminin prömiyerinin yapıldığı 77. Uluslararası Cannes Film Festivali'ne katıldı.

Kevin Costner'ın başrolünü oynadığı ve yönetmenliğini yaptığı Batı destanı "Horizon: An American Saga" filmi Pazar günü Cannes'da prömiyeri yapıldı. 

"Big Screen Rising Star Trophy" kategorisinde gösterimi yapılan ve büyük beğeni kazanan film yedi dakika ayakta alkışlandı.

Rûdaw muhabiri Peyam Serbest Cannes'da "Big Screen Rising Star Trophy" prömiyeri çıkışı ünlü aktör Kevin Costner’e son filminin vermek istediği mesajı sordu.

Kevin Costner’e "Bu filmi beğenilerine sundum. Umarım gider izlerler. Arkadaşlarını, sevdiklerini, çocuklarını da yanlarına alıp izlerler. Eğer çocuklarınız şimdi izleyecek yaşta değilse 10 yıl sonra onları alıp izleyebilirler” dedi.

Kevin Costner'in başrolünde oynadığı ve yönetmenliğini yaptığı “Horizon: An American Saga” (Horizon: Bir Amerikan Efsanesi) filmi ABD’nin iç savaş öncesi ve sonrasında Amerikan'ın batısına göçü ve genişlemesini konu alıyor.

Festivalin "Big Screen Rising Star Trophy" katagorisi drama ve 3 saatten uzun metrajlı filmlerin prömiyeri yapılıyor. 

77. Cannes Uluslararası Film Festivali, 14-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fransa'nın kıyı kenti Cannes'da başladı.

Rûdaw’ın yapımcılığını Rûdaw üstlendiği ve Dilpak Mecid'in yönettiği "Min û Daykm" (Ben ve Annem) Kürtçe belgesel de festivale katılıyor.

Kevin Costner kimdir?

18 Ocak 1955 dünyaya gelen Kevin Michael Costner, Amerikalı oyuncu, yönetmen ve müzisyendir. İki Akademi Ödülü, üç Altın Küre Ödülü, bir Primetime Emmy Ödülü ve iki Ekran Oyuncuları Derneği Ödülü de dahil olmak üzere çeşitli ödüller aldı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli