Bollywood yıldızları Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne damga vurdu

07-12-2023
Etiketler Bollywood 3. Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali Suudi Arabistan Ranveer Singh
A+ A-

Cidde (Rûdaw) – Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenen 3. Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali organizatörleri, bu yıl dünya yıldızlarının hazır bulunmasına büyük önem verdi. Festivale bu yıl çok sayıda Bollywood yıldızı da katılıyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'ne Hint film endüstrisi Bollywood’dan çok sayıda isim katıldı.

Festivalde Shah Rukh Khan ve Kajol'un 1995 yapımı Dilwale Dulhania Le Jayenge filmi açılış filmi olurken etkinlikte Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Sonam Kapoor, Ranveer Singh, Alia Bhat, Katrina Kaif ve Freida Pinto gibi yıldızlar kırmızı halıda yürüdü.

Festivalin ilk gününde Ranveer Singh’e, özel ödül verildi.

1985 yılında Hindistan'da doğan Singh, geçmişte aralarında beş Filmfare Ödülü'nün de bulunduğu birçok ödül aldı. Bollywood'un en yüksek ücretli aktörlerinden biri olan Singh, 2012 yılında Forbes'un Hindistan'daki en ünlü 100 kişisi arasında yer aldı.

Festival organizatörleri, dünyanın dört bir yanından film yıldızlarını davet ederek küresel düzeyde film ve sinemayı desteklediğini göstermeyi amaçladı.

Güzelliğiyle tanınan Bollywood oyuncusu Katrina Kaif de festivalin bir diğer Bollywood konuğu olarak kırmızı halıda yürüdü.

1983 doğumlu Katrina Kaif, aksiyon filmleriyle tanınan İngiliz-Hintli aktris, yetenekli bir dansçı, Hint filmlerinde en çok kazanan kadın oyuncu, dört Screen ve dört Zee Cinema Ödülü kazandı.

Kızıldeniz'deki bir diğer Bollywood yıldızı ise Alia Bhatt'tı. Ünlü oyuncunun bugün saat 18.00'de kırmızı halıda boy göstererek sinema deneyimi ve görüşlerini anlatması planlanıyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli