Petersburg firmasından Rûdaw’a plaket

07-09-2017
Rûdaw
Etiketler Hannover Rûdaw Medya Grubu Petersburg
A+ A-

Hannover (Rûdaw) - Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Birinci Almanya - Kürdistan Bölgesi İşadamları ve Yatırımcılar Konferansı’nda Petersburg Firması Rûdaw Medya Grubu’na plaket verdi.

 

Kürdistan Bölgesi'nden ticaret odası başkanları ve üyelerinin yanı sıra Hannover Ticaret Odası Başkanı’nın katıldığı konferansa Rûdaw Medya Grubu sponsor olmuştu.

 

2 gün süren konferansta, iki taraf arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi üzerinde duruldu.

  

Kürdistan Bölgesi'nden 100, Irak'tan 40 ve Almanya'dan da 100 şirketin katıldığı konferansa aralarında bakanlarında bulunduğu yaklaşık 300 kişi katıldı.

Konferansta bir konuşma yapan Hannover Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Tilman Bruner, “Bölgemizde, Kürdistan Bölgesi'nde çalışmak isteyen 100'den fazla şirket var” dedi.

 

Kürdistan Bölgesi’nden Planlama Bakanı Ali Sındi, İmar ve İskan Bakanı Derbaz Kosret Resul, Belediye ve Turizm Bakanı Newroz Mewlud Konferansa katılan önemli isimlerden oldu.

 

Rûdaw Medya Grubu’na, konferansın başından beri özel bültenlerle yayın yapmasından dolayı, Petersburg Firması tarafından plaket takdim edildi.

  



Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli