Clasico'da bu akşam liderlik koltuğuna kim geçecek!

18-12-2019
Rûdaw
Etiketler Real Madrid Barcelona Zinedine Zidane Futbol
A+ A-

Haber Merkezi – İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) 10. hafta erteleme maçında Barcelona ile Real Madrid, Camp Nou Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Real Madrid'in teknik patronu Zinedine Zidane, bu akşam oynanacak El Clasico öncesinde açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam maçı kazanmak için en iyi performansı ortaya koyacaklarını söyledi.

İspanya La Liga'da El Clasico heyecanı yaşanıyor. 26 Ekim'de oynanası planlanan dev maç güvenlik endişeleri nedeniyle 18 Aralık'a ertelenmişti.

Bu akşam Camp Nou stadında oynanacak maç öncesinde eflatun beyazlıların teknik adamı Zidane, basın toplantısı düzenledi.

Zidane şu açıklamaları yaptı:

“Barcelona da bizim gibi iyi bir sezon geçiriyor. Önemli olan, sonucun ötesinde, 90 dakika boyunca gösterdiğimiz performans olacak. Maçta en iyi halimizi göstermeliyiz. Barca'nın harika bir takım olduğunu biliyoruz. Hiçbir konuda endişeli ve kaygılı değiliz aksine mutluyuz. Sadece ben değilim bu maça çıkacağımız için herkes huzurlu. Maçta her şey olabilir ama en önemlisi maça hazırlık yapmamız.”

 

Barcelona'nın, teknik direktör Erneste Valverde ise, maç öncesi yaptığı basın toplantısında, “Biz şuan ligde lider konumdayız. La Liga da oynayacağımız bir sürü maç var. Her iki takım liderliği almak istiyor ancak bu maçta biz eşit konumlardayız” dedi.

Barça sahasında puan kaybetmedi!

Hafta sonu Real Sociedad ile deplasmanda karşılaşan Barcelona rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Sahasında henüz puan kaybetmeyen Katalan ekibi bu seriyi Real Madrid maçında da sürdürmek istiyor.

Real bir kez kaybetti!

Barcelona ile birlikte 35 puan toplayan Real, 16 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Zidane'ın öğrencileri bu sezon sadece deplasmanda Mallarco'ya kaybetti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli