Benzema ve Kante Şampiyonlar Ligi maçı için Erbil’e geliyor

02-11-2023
Etiketler Karim Benzema Al İttihad Al-Quwa Al-Jawiya Asya Şampiyonlar Ligi Erbil
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Asya Şampiyonlar Ligi maçında Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımı ile Irak’ın Al-Quwa Al-Jawiya takımı 6 Kasım Pazartesi günü Erbil’de karşı karşıya gelecek. Bağdat ekibi, konuk takımın dünyaca ünlü starları Karim Benzema ve N’Golo Kante için de vize başvurusunda bulunduklarını açıkladı.

Asya kulüpleri bazında en önemli organizasyon olan Asya Şampiyonlar Ligi dördüncü maçında Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad ile Irak’ın Al-Quwa Al-Jawiya takımları 6 Kasım Pazar günü başkent Erbil’deki Franso Hariri Stadyumu’nda karşılaşacak.

Erbil saati ile 15:00’da başlayacak olan müsabakayı Ummanlı hakem Ahmed Ebubekir yönetecek.

Kadrosunda Karim Benzema, N’Golo Kante, Fabinho ve Jota gibi önemli isimleri bulunduran Suudi ekibi 75 kişilik bir kafile ile 4 Kasım Cumartesi günü havayolu ile Erbil’e gelecek.

Rûdaw’a konuşan Bağdat ekibi Al-Quwa Al-Jawiya yönetim kurulu üyesi Ali Mansur, konuk takım için her türlü hazırlığın Kürdistan Spor Genel Müdürlüğü ve Erbil Valisi'nin desteğiyle tamamlandığını söyledi.

Özellikle Fransız yıldız Karim Benzema'nın Suudi ekibinde yer alması nedeniyle Irak ve Kürdistan Bölgesi’nde gözler bu maça dönmüş durumda.

Mansur, "Karim Benzema ve N’golo Kante’nin pasaportlarını alarak vize başvurusu yaptık iki yıldızın da oynaması bekleniyor" dedi.

Öte yandan Franso Hariri Stadyumu'da maç için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Asya Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Al İttihad ve Al-Quwa Al-Jawiya’nın yanı sıra İran’ın Sepahan ve Özbekistan’ın AGMK FC takımları yer alıyor.

Grupta iki maçına çıkan Al İttihad 6 puanla lider konumunda. Aynı şekilde iki maç oynayan İran ekibi Sepahan’ın ise 4 puanı bulunuyor. Grupta üç maç oynayan Al-Quwa Al-Jawiya’nın da 4 puanı bulunuyor. Özbekistan ekibi AGMK FC’nin henüz puanı yok.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli