Galip Ensarioğlu ile Narin Güran’ın amcası Salim Güran aynı karede

11 saat önce
Etiketler Galip Ensarioğlu Salim Güran Narin Güran Fotoğraf
A+ A-

Haber Merkezi - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun, Narin Güran cinayeti nedeniyle tutuklanan amca Salim Güran'la Meclis kulisinde çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Fotoğrafla ilgili açıklama yapan Ensarioğlu, "Adam valiyi, kaymakamı herkesi ziyaret etmiş. O gün başka muhtarlarla birlikte geldiler. Beni de ziyaret ettiler. Hatırlamıyorum bile o ziyareti. Evet dostlarımız dedim. 20 yıl önce ölen dede benim dostumdur. Sanki ben öldürmüşüm gibi konuşuluyor” dedi.

Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada ilk tutuklanan isim amca Salim Güran oldu.

Dosyanın bir başka tutuklusu olan Nevzat Bahtiyar, Narin'in cansız bedenini Salim Güran'ın kendisine verdiğini söyledi.

Cinayettin sırrı daha çözülmemişken Salim Güran ile Galip Ensarioğlu'nun Meclis'te iktidar kulisinde çay içtiği fotoğraf karesi ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta Salim Güran ve Galip Ensarioğlu ile birlikte 2 kişi daha bulunuyor.

“Sanki ben öldürmüşüm gibi konuşuluyor”

Fotoğrafla ilgili Gazete Duvar'a konuşan Ensarioğlu şunları söyledi:

"Adam valiyi, kaymakamı herkesi ziyaret etmiş. O gün başka muhtarlarla birlikte geldiler. Beni de ziyaret ettiler. Hatırlamıyorum bile o ziyareti. Evet dostlarımız dedim. 20 yıl önce ölen dede benim dostumdur. Bu aile on binlerce kişinin dostudur. Sosyal medyada büyük ahlaksızlık yapılıyor. Yurt dışı kaynaklı hesaplardan ve çeşitli örgüt hesaplarından yapılan manipülasyonlarla bu iş bu hale geldi. Ben devlet ne biliyorsa onu söyledim. Soruşturmada bilinmeyen ama benim bildiğim bir şey yok ki.

Sanki ben öldürmüşüm gibi konuşuluyor. Tekirdağ'da 2 yaşında bir kız çocuğu istismara uğrayıp öldürüldü, vicdan sahiplerinden çıt çıkmadı. AK Parti'ye vurulamadığı için mi tepki gösterilmedi o kızcağızın ölümüne? Bu alçaklar 7 bin çocuğu hendeklere gömdü. 12-13 yaşındaki Kürt kızlarının eline silah verip dağa çıkardı. Bunlar mı bana ahlak dersi verecek?"

Narin'in cansız bedeni bulunduktan sonra katıldığı televizyon programında açıklama yapan AK Partili Galip Ensarioğlu ise "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır" demişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli