Narin Güran cinayeti soruşturmasında kameralara el konuldu

2 saat önce
Etiketler Narin Güran Amca Kamera kaydı Delil Salim Güran
A+ A-

Haber Merkezi - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor.

Halk TV’de yer alan habere göre jandarma köyde Narin Güran’ın 4 amcasının evinde arama yaptı. Evlerde bulunan güvenlik kameralarına el konuldu.

Soruşturma 39. gününe girdi.

Narin'i gömen Nevzat Bahtiyar’ın olay günü saat 15.40 ile 16.30 saatleri arasında dere yatağının bulunduğu bölgede aracının görülmesi ve telefonun buradaki baz istasyonundan sinyal vermesine ilişkin, bölgeyi gören askeri üs bölgesine ait kamera kayıtları incelenmişti.

Nevzat Bahtiyar’ın dere yatağına yakın bölgede, kırmızı renkli aracının 50 dakika boyunca park halinde durduğu belirlenmişti.

Öte yandan “Şahin Göz” kamerasına ise olay günü 2 kişi takılmıştı. Bu görüntüler incelenmek üzere TÜBİTAK'a gönderildi.

Son olarak Narin'in amcaları Hüseyin, Memduh, Erhan ve Barış Güran'ın evinde arama yapıldı. Söz konusu evlerde bulunan kamera görüntülerine de el konuldu. Bu görüntüler de incelenmek üzere TÜBİTAK'a gönderildi. Görüntülerin incelenmesinin ardından soruşturmanın seyri de değişecek.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli