Kılıçdaroğlu o afişin önünde poz verdi

19-09-2022
Rûdaw
Etiketler Kılıçdaroğlu Afiş CHP Elazığ
A+ A-

Haber Merkezi - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ ziyareti öncesi kentte aleyhine asılan afişin önünde poz vererek meydan okudu.

Adıyaman ve Malatya ziyaretlerinin ardından Elazığ'a geçen Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan bir afişin önünde çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu paylaştığı fotoğrafla beraber şu ifadeleri kullandı:

“Bay Kemal’in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor.

Ne uğruna yapıyorsunuz bunları? Biraz daha çalmak çırpmak için. Yurttaşlarımıza hakaretler etmeye, ayrıştırmaya değer mi ey saray? Gözünüz ne zaman doyacak sizin? Üç günlük, hepimizin ancak biçare olduğu bu dünyada, bu kavga hiç mi bitmesin istiyorsunuz?

Sizinle bizim aramızda bir temel fark var. Biz vatanseveriz, siz ise oy için her bir şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar. Vatanseverler oy için ülkesinin insanını devletine küstürmez. Neyleyim o oyları? Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz!

Biz barışacağız. Vallahi de billahi de barışacağız! İnadına can cana, yan yana olacağız. Başaracağız biz bunu. Bize nasip olacak göreceksiniz. İnadına et ile tırnak olmaya devam edeceğiz. İnadına helalleşeceğiz. İnadına hep beraber, hep beraber.”

Afişte Kılıçdaroğlu'nun, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında söylediği iddia edilen sözler yer alıyor.

Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra diğer CHP’li milletvekilleri ve yöneticilerinin söylediği öne sürülen sözler afişlerde yer aldı.

Afişleri kimlerin hazırlayıp astığı henüz bilinmiyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'taki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen toplu üye katılım törenine katılarak, yeni üyelere parti rozetini taktı. / Foto: AA

Özgür Özel: Bahçeli, DEM’in elini sıktı diye ne Bahçeli ne Erdoğan ile anayasa yaparız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, normalleşme tartışmalarına ilişkin, “Bahçeli, DEM’in elini sıktı diye biz ne Bahçeli ne Erdoğan ile oturur anayasa yaparız. Bizim sözümüz belli, Anayasa'ya uymayanlarla anayasa konuşmuyoruz, konuşmayacağız” dedi.