HÜDA-PAR lideri Yapıcıoğlu’ndan 'ittifak' açıklaması

17-12-2023
Etiketler HÜDA-PAR Yerel seçim AK Parti İttifak Bursa
A+ A-

Haber Merkezi – Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, ittifak yapacaklarına yönelik haberlerin doğru olmadığını belirterek “Henüz kesin bir şey yok”dedi.

Yapıcıoğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Bursa 4. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki göstererek, İslam aleminin bir araya gelerek bu tür saldırılara karşı koyması gerektiğini anlattı.

Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ikinci kez toplanacağını belirten Yapıcıoğlu, "Asgari ücretin ne kadar olması gerektiği konusunda farklı farklı sesler yükseliyor. Biz ilk günden beri şunu söylüyoruz: Diyoruz ki asgari ücretin tarifinde işçinin sadece kendisi var. Onun eğer evliyse eşi, varsa çoluk çocuğu, yanında kalıyorsa anne babası bu tarifin içinde değil. İşe önce asgari ücretin tarifini düzeltmekle başlamak gerekiyor" diye konuştu.

“İttifak için henüz kesin bir şey yok”

Mart 2023’te düzenlenecek yerel seçim konusunda medyada çıkan 'ittifak' haberlerinin doğru olmadığını ifade eden Yapıcıoğlu, "Henüz kesin bir şey yokken 'Şöyle anlaştılar, böyle anlaştılar, HÜDA-PAR hiçbir yerden aday çıkarmayacak, AK Parti'nin adaylarını destekleyecek' şeklinde yapılan haberler eğer yanlış bir bilgiye dayanıyorsa buradan düzeltiyoruz o bilgileri, o haberlerini düzeltsinler. Eğer kasıtlı yapıyorlarsa ona da sadece şunu söyleyeyim: Herkes kendi şakilesine uygun davranır" diye konuştu.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: AA

Kuşadası’nda evleri yangına yakın olan vatandaşlara tahliye çağrısı

İzmir’in Selçuk ilçe Pamucak mevkiinde başlayan orman yangını Aydın’ın Kuşadası ilçesine sıçradı. Kuşadası’nın Bayraklı Dede Mahallesi’nde orman alanına yakın ikamet eden vatandaşlardan, yetkililer tarafından yapılan uyarılarla can güvenlikleri nedeniyle konutlarını boşaltmaları istendi.