Haluk Levent: TOKİ ile görüştüm, acil konut yaptıracağız

17-02-2023
Rûdaw
Etiketler Haluk Levent TOKİ Bağış Maraş depremi
A+ A-

Haber Merkezi – Maraş merkezli deprem sonrası öncülük ettiği nakit yardımı kampanyası ile gündemde olan sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin yardım faaliyetlerine yönelik eleştirilere Twitter hesabından yanıt verdi.

Toplanan bağışlarla TOKİ konutları yaptırılacağını duyuran Levent, “Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüzbinlerce insan evsiz donuyor. İlk iş Toki ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!" dedi.

“Yetkililer olayı çözdü, sahadayız”

Levent, derneğin çalışmalarını engellemeye yönelik girişimler olduğunu belirterek, "Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağolsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız. İşimizin başındayız. Daha önce açıkladığımız planları harfiyen uygulayacağız. Bu bütçenin biraz daha fazla miktarı tekrar bağış olarak gelince acil eylem planımıza geçtik ve evi yıkılmış canlarımıza konut yaptırmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli