Anne babası ve kardeşini katleden zanlı gerekçesini açıkladı

08-02-2024
Etiketler Bursa Aile Cinayet Anne Baba Kardeş
A+ A-

Haber Merkezi – Bursa'da anne babası ve kardeşini katleden zanlı emniyette verdiği ifadede babasını suçladı.

Abdulsamet Yayaşit, babasıyla yaşadığı tartışma sırasında, 7 yaşındaki çocuğunun önünde babasını, annesini ve kendisini engellemeye çalışan kardeşini pompalı tüfekle öldürdü. Ailesini katleden saldırganın emniyetteki ifadesinde, eşinden ve işinden ayrıldığı için bunalımda olduğunu belirterek, "Babam özel hayatıma çok karışıyordu” dediği öğrenildi.

İHA’nın haberine göre 29 yaşındaki Abdulsamet Yayaşit, Hamitler Mahallesi 2. Ceviz Sokak'taki ailesinin evine gitti. Yayaşit, babasıyla, özel hayatına karıştığını iddia ederek kavga etmeye başladı. Saldırgan, evde bulunan pompalı tüfekle babası Seyithan Yayaşit (60), annesi Zozan Yayaşit (55) ve kendisini engellemek isteyen kardeşi Mucahit Yayaşit’i (25), 7 yaşındaki çocuğunun önünde öldürdü.

Saldırgan, komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanırken, şoka giren 7 yaşındaki çocuğu koruma altına alındı. Aile yakınları ve akrabalar sinir krizi geçirdi.

Garsonluk yapan saldırganın eşinden yakın zamanda ayrıldığı, 2 çocuğu olduğu ve 2 aydır da çalışmadığı ortaya çıktı.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen saldırganın, bu sebepler sonucu bunalıma girdiğini belirterek, "Babam özel hayatıma çok karışıyordu. 2 aydır işsizim ve karımdan ayrıldım" dediği öğrenildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: AA

Kuşadası’nda evleri yangına yakın olan vatandaşlara tahliye çağrısı

İzmir’in Selçuk ilçe Pamucak mevkiinde başlayan orman yangını Aydın’ın Kuşadası ilçesine sıçradı. Kuşadası’nın Bayraklı Dede Mahallesi’nde orman alanına yakın ikamet eden vatandaşlardan, yetkililer tarafından yapılan uyarılarla can güvenlikleri nedeniyle konutlarını boşaltmaları istendi.