Babacan ve Kılıçdaroğlu'ndan DEM Parti'ye ziyaret

07-08-2024
Etiketler DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Kemal Kılıçdaroğlu Ali Babacan DEVA Partisi
A+ A-

Haber Merkezi - DEVA Partisi lideri Babacan ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'a vefat eden annesi İpek Bakırhan için taziye ziyaretinde bulundu.

DEM Parti'den yapılan açıklamada, kısa süre önce annesini kaybeden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın parti genel merkezinde taziyeleri kabul ettiği bildirildi.

Açıklamada, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'ı ziyaret ederek, taziyelerini ilettiği belirtildi.

Babacan'a Başdanışmanlar Ali İhsan Merdanoğlu ve Kerem Altın, Kurucular Kurulu Üyesi Abdurrahim Aksoy ve Milletvekilleri Elif Esen, Medeni Yılmaz, Sadullah Ergin ve Mehmet Emin Ekmen’den oluşan bir heyet eşlik etti.

Kılıçdaroğu ise CHP eski milletvekilleri Yıldırım Kaya ve Nihat Yeşil ile birlikte Bakırhan’ı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile KESK Eş Genel Başkanları Ayfer Koçak ve Ahmet Karagöz, bağlı sendikaların yöneticileri ve İHD ve TİP temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve partili de Bakırhan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli