Bursaspor taraftarı Diyarbakır plakalı araca saldırdı

04-04-2023
Etiketler Bursa Bursaspor İnegöl Mansur Yıldırım
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir grup, 21 plakalı araca taş ve sopalarla saldırdı. Grup araçta bulunan şoförü de darp etti. Avukat Mansur Yıldırım, gruptan kimsenin gözaltına alınmadığını belirterek olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

TFF 2. Lig'de Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor önceki gün Bursaspor'u konuk etti.

Maç için stada giden bir grup Bursaspor taraftarı, 21 plakalı bir aracı durdurarak taş ve sopalarla kullanılamaz hale getirdi. Aracın Muşlu esnaf N.Y.’ye ait olduğu öğrenildi.

Rûdaw’a konuşan İstanbul Barosu’ndan avukat Mansur Yıldırım, saldırıya uğrayan aracın İnegöl’de esnaflık yapan amcası N.Yıldırım’a ait olduğunu söyledi.

Müvekilinin yıllardır Bursa’nın İnegöl İlçesinde esnaflık yaptığını ve olay günü işyerinden çıkarak evine gitmek üzere olduğunu belirten avukat Yıldırım, “Bir grup Bursaspor taraftarı müvekilimin aracının önünü kesip araçtan indiriyor ve darp ediyorlar. Kendisi can güvenliği nedeniyle olay yerinden ayrılıyor. Grup aracı kullanılamaz hale getiriyor” dedi.

Yıldırım, “Olaydan sonra müvekilim İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. Görüntülerde saldırıyı gerçekleştirenler net görülüyor. Ancak şu ana kadar gözaltına alınan olmadı” ifadesini kullandı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere değinen avukat Mansur Yıldırım, “Olayı siyasi boyutlara taşımaktan öte hukukun tesisini sağlamayı amaçlıyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup cezalandırılması için takipçisi olacağız” diye belirtti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli