Cevdet Yılmaz, işçi sendikası temsilcileri ile görüştü

01-08-2023
Etiketler Cevdet Yılmaz Türkiye Sendika
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi sendikası temsilcileri ile bir araya gelerek Eylül ayı içerisinde açıklanacak OVP kapsamında talep, görüş ve önerileri dinledi.

Cevdet Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada işçi sendikası temsilcileri ile bir araya geldiğini belirtti.

Sendikaların Eylül ayı içerisinde açıklanacak OVP kapsamında talep, görüş ve önerileri dinlediklerini aktaran Yılmaz, "Ülkemizin büyümesinde ve gelişmesinde en büyük paylardan biri de şüphesiz emeği ve alın teri ile memleketimize ve ekonomimize değer katan işçi kardeşlerimize ait. Yaptığımız tüm çalışmaların nihayi amacı gündelik tartışmaların ötesine geçerek, ülkemizi gelişmiş ülkeler düzeyine nasıl çıkaracağımızı paydaşlarımızla sürekli istişare ederek planlamaktır. Yapılan bu çalışmalarla, orta vadede Türkiye’yi hep birlikte hem ekonomik açıdan hem de sosyal adalet açısından hak ettiği noktaya taşımamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ekonomiyi büyütmenin, sosyal adaleti güçlendirmenin ve refahı artırmanın önümüzdeki süreçte en önemli hedefler olacağını ifade eden Cevdet "Ülkemiz, kalkınarak rekabet gücünü ve verimliliğini topyekün artırdığında bu durumun aynı oranla refaha da yansıyacağı bilinciyle ekonomimizi güçlendirmek ve sosyal refahı artırmak için durmadan çalışacağız" diye yazdı.

Cevdet Yılmaz bu kapsamda, önümüzdeki günlerde finans kesimi ve tarım sektörü temsilcileri ile bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli