Damat düğünü kana buladı: 5 ölü, 1 ağır yaralı

26-11-2023
Etiketler Damat Gelin Tayland
A+ A-

Haber Merkezi - Tayland'da düğün esnasında damat, düğün sırasında gelin dahil 4 kişiyi vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay Tayland'ın Nakhon Ratchasima kentine bağlı Wang Nam Khia bölgesinde bulunan Baan Sarn Chao Pho köyünde bir düğünde yaşandı.

The Nation ve Bangkok Post'ta yer alan haberlere göre sabah nişanlanan 29 yaşındaki damat Chaturong Suksuk ile 38 yaşındaki Kanchana Pachanthuek akşam da düğün yaptı.

Görgü tanıkları, gelin ve damatın, gelinin annesi ve kız kardeşi ile aynı masada içki içtikleri sırada aralarında hararetli bir tartışma yaşandığını aktardı.

Akrabaları ise yıllar önce bir kazada sağ bacağını kaybeden damat Jaturong Suksuk'un sakatlığının gelinin ailesi içinde tartışma konusu olduğu için damadın cinnet geçirdiğini belirtti.

Damat daha sonra arabasından 9 mm'lik tabancayı çıkarıp gelin Kanchana Pachanthuek’ı, gelinin annesi Kingthong Klajohor (60) ve kız kardeşi Kornnida Manator ‘u(37) da vurularak öldürdü.

Serseri kurşunların hedefi olan misafirlerden Thong Nonkhunthod (50) ve Bamrung Chatherat (28) yaralandı. Acilen hastaneye kaldırılan Thong hayatını kaybetti.

Damat Jaturong Suksuk’un geçen yıl Endonezya'da düzenlenen 11. ASEAN Paralimpik Oyunları'na katılarak yüzmede gümüş madalya kazandığı ve 1-9 Aralık tarihleri arasında Nakhon Ratchasima'da düzenlenecek olan 2023 Dünya Yetenek Sporları Oyunları'na katılmaya hak kazandığı öğrenildi.

Damat daha sonra aynı silahla intihar etti.

Olayın nedenine ilişkin soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli