Roket ile balık avına gitmişti; Polisten açıklama geldi

12-06-2022
Foto: Rûdaw
Foto: Rûdaw
Etiketler Süleymaniye Balık B-7 Roketatar
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Süleymaniye’nin Çemçemal ilçesinde B-7 roketatar ile balık avına giden ve görüntüleri sosyal medyada paylaşılan şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Çemçemal ilçesindeki Avespi ırmağında balık yakalamak için B-7 roketatar kullanan şahsın görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Görüntülerin ardından harekete geçen Çemçemal Polis Müdürlüğü, ismi Ş., olduğu öğrenilen şahsı gözaltına aldı.

Rûdaw’a konuşan Çemçemal Polis Teşkilatı Müdürü Emin Muhammed Abdi, sosyal medyada paylaşılan görüntülerin eski olduğunu söyledi.

Abdi, “Görüntüler 2017 yılına ait. Ş. isimli şahıs ve kardeşi balık yakalamak için Avespi ırmağına giderken çekmiş. Daha sonra şahıs görüntüleri 2020 yılında kişisel facebook hesabından paylaşmış ancak o vakit çok dikkat çekmemiş. Görüntüyü yeniden paylaşınca bu defa dolaşıma girmiş” dedi.

Şahsın gözaltına alındığını bildiren Polis Müdürü, 3 günlük sorgunun ardından mahkemeye gönderileceğini ve ceza alacağını belirtti.

Son günlerde sosyal medyada çokça paylaşılan ve farklı tepkilere neden olan görüntülerde bir gözaltına alınan şahısın ırmağa roket sıktığı görülüyor. Görüntüyü çeken şahsın da, “Bu benim ağabeyim Ş., şimdi Avespi’ye bir roket gönderecek” dediği duyuluyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli