Rasim Ozan Kütahyalı'dan eski eşi Nagehan Alçı’ya cevap

10-07-2024
Etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı Kadına yönelik şiddet
A+ A-

Haber Merkezi - Gazeteci Nagehan Alçı, geçen yıl boşandığı Rasim Özan Kütahyalı'nın kendisine yıllarca fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını söyledi.

Bu açıklama sonrası ne diyeceği merak edilen Rasim Özan Kütahyalı, “Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu" dedi.

Nagehan Alçı geçen gün katılıdığı Nevşin Mengü’nün Youtube yayınında evliliğinde gördüğü şiddetin detaylarını anlattı.

Eski eşi hakkında konuşmak istemediğini belirten Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar” diye konuştu.

Ne demişti?

Rasim Ozan Kütahyalı’nın evede çıkan bir tartışmanı ardından kendisini elleriyle bağzazını sıkarak kendisini boğmaya çalıştığını belirten Alçı, "Boğazıma yapıştı. Tavana bakıyorum, nefes alamıyorum. Herhalde ölmeme 5-10 saniye kalmıştı. Rasim'in öfkesi dinmiyordu. Kaç gece elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye bekledim. Kapıları çarpıyor. Çocuklar uyanmasın diye sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamıyordum. Kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu. Benden habersiz ortak hesabımızdan para çekip ev aldı. Kız arkadaşı ile oturdu" demişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli