Nagehan Alçı anlattı: Rasim'in öfkesi dinmediği için elimde bıçakla bekledim

09-07-2024
Etiketler Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı Kadına yönelik şiddet
A+ A-

Haber Merkezi - Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanan gazeteci Nagehan Alçı gördüğü şiddetle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Eski eşinin kendisine hem psikolojik hem de ekonomik şiddet uyguladığını yineleyen Nagihan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine zarar vermemesi için bazı geceler elinde bıçakla beklediğini söyledi. Alçı, “Rasim'in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum" dedi.

Gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube yayınında açıklamalarda bulunan Nagehan Alçı şunları söyledi:

"Benim kazandığım parayı Rasim'in 'Sen anlamazsın' diyerek elimden alıyordu. Parayı göndermezsem ondan kurtulamazdım. Rasim tarafından ben para cahili ilan edilmiştim. Para ortak hesaptaydı ama onu boşaltmış. Bir şiddetinde eve polis çağırdım. Yaşadıklarımı sineye çektiğim için kendime çok kızıyorum. Bir süre sonra o kısır döngüye girdiğinde insan sesini çıkaramaz hale geliyor. Rasim'in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum. Rasim işsiz kaldığında ben baktım. Kimse onun yüzüne bakmazken ben onun (için) herkesi arardım. Gecenin bir yarısı ben uyurken ışıkları açıp 'Beceriksiz sen benim için bir şey yapmıyorsun' derdi. Bir keresinde benden bir şey istedi ve yaptıramadı. Çok kızmıştı. Hiç unutmuyorum ve ortamdan kaçmıştım. Geri geldiğimde çocukları televizyon karşısına oturtturmuş ve benim yıllar önceki bir videomu açmış. Rasim'le evlenmeden önce gazetecilik yaptığı için arada televizyon programlarına katılıyordum. Benim böyle kötü göründüğüm bir yayını bulmuş. Şu halimden 3-4 kilo fazlayım ve çok da özenli giyinmediğim için yorgun ve paspal göründüğüm bir yayın. Onu çocuklara açmış ve beni parmağıyla göstererek 'Çocuklar işte anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Onu ben yarattım' dedi."

13 yıllık eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan geçtiğimiz sene tek celsede boşanan gazeteci Nagehan Alçı, yaşadığı psikolojik ve ekonomik şiddeti anlattı. Kütahyalı'nın bütün parasını elinden aldığını ve kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Alçı, "Rasim'in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum" diyerek ağızları açık bıraktı.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli