MHP, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni 19 yıl sonra ziyaret etti

27-08-2019
Rûdaw
Etiketler MHP Diyarbakır
A+ A-

Haber Merkez - En son 2000 yılında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ziyaret ettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne MHP Diyarbakır il yönetimi ziyaret gerçekleştirdi.

 

MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı'nın yerine kayyum olarak atanan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu bugün ziyaret etti.

 

Söz konusu ziyaret, 2000 yılında Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı iken Diyarbakır Belediyesine yaptığı ziyaretten 19 yıl sonra gerçekleşen ilk MHP ziyareti oldu.

 

Güzeloğlu, kendisine Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye eden MHP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini Belediye meclis salonunda ağırladı.

 

 

Görüşmede çekilen fotoğraflar, Diyarbakır Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

 

Devlet Bahçeli Türkiye Başbakanı Yardımcısı iken 5 eylül 2000 tarihinde HADEP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmiş, Başkan Feridun Çelik'in konuşmasını alkışlamıştı.

 

Çelik'te Bahçeli'ye bir demet çiçek vermiş ziyaret, yazılı ve görsel medyada, "tarihi ziyaret" olarak değerlendirilmişti.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli