Yeni Nesil Milletvekili: Yeni Nesil Başkanı ve çetesi bize şantaj yapıyor

24-04-2019
Rûdaw
Etiketler Yeni Nesil Hareketi Newey Nu Kürdistan Bölgesi Şasiwar Abdulvahid
A+ A-
Erbil (Rûdaw) - Yeni Nesil Hareketi (Newey Nû) Kürdistan Parlamentosu Üyesi Şadi Newzad, “Yeni Nesil Hareketi Başkanı Şasiwar Abdulvahid, parti yönetimi ve milletvekillerinin gizli kameralarla çıplak videolarını çekerek kendisini tehdit ettiğini” söyledi.
 
Yeni Nesil Hareketi üyeleri Şadi Newzad ile Sirwan Baban, Kürdistan Bölgesi Parlamentosu’nda düzenlediği basın toplantısında parti içindeki sorunlara ilişkin gazetecilere bilgi verdiler.
 
Kendisine Whatsapp ile gönderilen video kayıtlarına değinen Şadi Newzad, "Bizler Kürdistan Bölgesi Parlamentosu ve Irak Temsilciler Meclisi milletvekilleri olarak Şasiwar Abdulvahid ve çetesinin hareketimizi aile partisi yapmak istediklerini halkımıza açıklamıştık. Ancak bunun sonucunda bize yaptıkları davranış bizi şok etti" diyerek, sözlerine şunları ekledi:
 
“Yurt dışından ve başka şehirlerden gelerek Yeni Nesil Hareketi'ne katılan, çalışmalarda bulunan ve eğitim toplantılarında yer alanlara, Alman Evleri ve Çavi Land'da (Chav Land) evler tahsis edildi. Bu evlere gizli kameralara kurarak çektikleri videolar ve montajlarla bu kişileri tehdit ediyorlar."
 
Genç kızların da tehlike altında olduğuna işaret eden, Şadi Newzad şöyle dedi:
 
“Basın açıklamasından birkaç saat önce partimizden başka bir parlamenter video, ses ve fotoğraflar göndererek 'Çıplak filminin paylaşılmasını bekle' dedi. Soruyorum, eğer siyasi bir çete veya buna benzer bir çete kadın yöneticilerine böyle davranırsa, Şasiwar Abdulvahid'in ofisi yeni katılan genç kızlara neler yapıyor?
 
Bu çeteciliktir, Yeni Nesil Hareketi değildir, biziz Yeni Nesil. Tehlike altındaki tüm kadın ve kızlarımıza kalkan olacağız."


Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli