Kamyonları tahrip eden kişi konuştu: İşçi değilim, ortağımla tartışmıştık

20-09-2021
Rûdaw
Etiketler Kamyon İşçi Şırnak
A+ A-

Haber Merkezi – Şırnak'ta iş makinasıyla çok sayıda kamyonu tahrip ederken görüntüleri basına yansıyan kişi haberlerde geçtiği gibi alacaklarını alamadığı için eylemi yapmadığını duyurdu.

İş ortağı ile yaşadığı tartışma sonucu kamyonları tahrip ettiğini ifade eden kişi ortağıyla sorunlarını açtığını bildirdi.

İHA’nın haberine göre Hakan Mağrur basında çıkan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Hakan  Mağrur, olayın medyada yer aldığı gibi alacak verecek meselesi olmadığını belirterek, ortaklarıyla yaşadığı sözlü tartışma sonucu böyle bir eylemde bulunduğunu ifade etti. Tüm zararı kendisinin karşıladığını söyleyen Mağrur, "Ortaklarımla olayı kendi aramızda çözdük. Aramızda bir husumet yoktur." ifadelerine yer verdi.

‘Zararı karşıladım’

Zararın tamamını kendisinin karşıladığını belirten Hakan Mağrur şu ifadeleri kullandı:

"2017 yılında YMR madenciliği kurduk. Firmanın işletme yetkilisi ve aynı zamanda firmanın ortağıyım. 15 Ağustos 2021 günü madencilik şirketine ait olan 5 adet iş makinesine zarar verdim. Firma ortaklarıyla yaşadığım sözlü tartışma sonucu firma içerisinde kendi şahsıma ait olan 5 araca zarar verdim. Olay sosyal medyaya yansıtıldığı gibi işçi işveren arasında değil, alacak verecek meselesi değil, sadece ortaklarımla yaşadığım sözlü bir tartışma sonucu meydana gelmiştir. Ortaklarımla olayı kendi aramızda çözdük. Aramızda bir husumet yoktur. Meydana gelen zararın tamamını kendim karşıladım. Kimseden şikayetçi ve davacı değilim. Söz konusu olayda mağdur olan hiç kimse yoktur. Olayda davacı, davalı yoktur."

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli