Kürdistan Bölgesi Başkanlığı’ndan Rûdaw yönetimi ve çalışanlarına tebrik mesajı

17-08-2023
Etiketler Rûdaw Medya Grubu Stevie Altın Ödülü Kürdistan Bölgesi Başkanlığı
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Kürdistan Bölgesi Başkanlığı, dünyanın en prestijli ödülü sayılan Stevie Business Awards 2023’te (Stevie Uluslararası İş Ödülleri) “Yılın En İyi Şirketi” altın ödülünü alan Rûdaw Medya Grubu yönetimi ve tüm çalışanlarını tebrik etti.

Rûdaw Medya Grubu, Kürdistan ve bölgedeki rolü nedeniyle dünyanın önde gelen Uluslararası İş Ödüllerinden Stevie Altın Ödülü’nü kazandı.

Kürdistan Bölgesi Başkanlığı da bu vesileyle Rûdaw’a tebrik mesajı gönderdi.

Mesajda, “Stevie Altın Ödülünü kazanan Rûdaw Medya Grubu yönetimi ve tüm gazetecileri tebrik ediyoruz. "Daha fazla parıldamanınız ve profesyonel kariyerinize devam etmenizi diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Toplam 8 farklı alanda düzenlenen Stevie Ödülleri yarışmalarına her yıl 70’i aşkın ülkeden 12 binin üzerinde başvuru oluyor.

Büyüklüğü ve faaliyet alanı fark etmeksizin tüm kurumlara açık olan, aynı zamanda çalışanların da ödüllendirildiği Stevie Ödülleri, dünyanın dört bir yanında üstün kurumsal performans gösteren birey ve kurumlara veriliyor.

Rûdaw, bu yıl 20’incisi düzenlenen Uluslararası İşletme Ödülleri (The International Business Awards) yarışmasında üç etkili televizyon programı sayesinde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Rûdaw’ın yetenekli sunucuları Renc Sengawi’nin sunduğu “Legel Renc” (Renc İle), Şahyan Tahsin’in sunduğu “Berpirsyar” (Sorumlu) ve Dr. Aras Bradosti’nin sunduğu “Dr. Aras” programları Rûdaw’a Altın Ödül’ü getirdi.

2023 Uluslararası Stevie Ödülleri 14 Ekim'de İtalya'nın Roma kentinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli