Umre yerine Balıklıgöle götürdüler

13-04-2018
Rûdaw
Etiketler Umre Balıklıgöl Maraş Urfa
A+ A-

Haber Merkezi - Maraş’ta umre yapmak için turizm şirketiyle anlaşan 68 kişi, kutsal topraklar yerine Urfa Balıklıgöle götürüldü.

 

Maraş’ın Elbistan ilçesinde umre ziyareti için turizm şirketiyle anlaşan 68 kişi, kutsal topraklara gitmek için yola çıkartılıp, Antep ve Urfa’da gezdirildi.

 

Kayseri’deki bir turizm şirketi, umre ziyareti için Elbistan ilçesinden 68 kişilik kafileyi kutsal topraklara götürmek üzere iki otobüsle yola çıkardı.

 

Kutsal topraklara gitmek için kişi başı 690 dolar verdiğini iddia eden kafiledekiler, emniyette şirket yetkililerinden şikayetçi oldu.

 

Yolculardan Durdu Mehmet Kılıç yaptığı açıklamada, umreye gitmek için söz konusu firmayla anlaştıklarını ifade etti.

 

Şirket yetkililerinin Kayseri'den uçağa bindirileceklerini söyleyerek kendilerini otobüse bindirdiğini belirten Kılıç, "Otobüse bindirdikten sonra Urfa'da Balıklıgölü gezdireceklerini söylediler. Akşam olduğunda bizi götüremeyeceklerini belirtip Elbistan'a geri getirdiler" dedi.

 

Mağdur olduklarını belirten Yüksel Kılıç da "Kutsal topraklara, Mekke ve Medine'ye gitmek için yola çıktık ancak Urfa'yı gezdirip geri getirdiler" ifadelerini kullandı.

 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli