Irak Cumhurbaşkanı Reşid Erbil’de

11-05-2024
Foto: Kürdistan Bölgesi Başkanlığı
Foto: Kürdistan Bölgesi Başkanlığı
Etiketler Latif Reşid Kürdistan Bölgesi Neçirvan Barzani Irak
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Irak Cumhurbaşkanı Latif Reşid, çevre ve iklim değişikliği konulu konferansa katılmak üzere Erbil’e geldi. Reşid ayrıca liderlerle de görüşecek.

Bugün öğleden sonra başkent Erbil’e gelen Cumhurbaşkanı Latif Reşid, havalimanında Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Reşid’in Başkan Neçirvan Barzani’nin yanı sıra Başbakan Mesrur Barzani ve Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani ile ayrı ayrı görüşmesi planlanıyor.

Başkent Erbil’de 12-13 Mayıs 2024 tarihleri arasında kuraklık ve iklim değişikliğinin Irak'ın siyaseti, ekonomisi ve demografisi üzerindeki etkisi üzerine bir konferans düzenlenecek.

Kürdistan Üniversitesi ve Rotana Otel'de düzenlenecek olan konferansın medya sponsorluğunu ize Rûdaw Medya Grubu üstleniyor.

Rûdaw’a konuşan Irak Cumhurbaşkanlığı İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Genel Müdürü Hewrê Tofiq, Cumhurbaşkanı Reşid’in Erbil ziyareti sırasında bu konferansa katılacağını bir konuşma yapacağını söyledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ve Irak Yüksek Yargı Konseyi Başkanı Faik Zidan

Başkan Neçirvan Barzani'den Irak Yüksek Yargı Başkanına destek

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, bir ABD kongre üyesi tarafından ‘İran’ın adamı olmakla’ suçlanan Irak Yüksek Yargı Konseyi Başkanı Faik Zidan’a desteğini açıkladı.