Bingöllü müzisyen şarkıcı arkadaşı tarafından öldürüldü

07-01-2021
Etiketler Bingöl Deniz Ayaz Cinayet
A+ A-

Haber Merkezi - Bingöl'de öldürülen müzisyen Deniz Ayaz'ın cinayeti ile ilgili kentte müzisyenlik ve yerel sanatçılık yapan Samet A. gözaltına alındı. İlk ifadesinde cinayeti itiraf eden zanlı cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işlediğini söyledi.

Müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Deniz Ayaz'ın (35), dün Bingöl'ün merkeze bağlı Sarıçiçek (Tarbasan) köyünde boş bir arazide cansız bedeni bulundu.

Olay yerine giden ekiplerin inceleme yapmasının ardından şahsın cansız bedeni otopsi için Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırdı.

Yapılan otopside Ayaz'ın yakın mesafeden ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Ayaz'ın cenazesi Düzağaç mezarlığına defnedildi.

Cinayetle ilgili yürütülen soruşturma sonucunda, evli ve 5 çocuk babası Ayaz'ı, öldüren şahsın bir ara birlikte çalıştığı müzisyenlik ve mahalli sanatçılık yapan Samet A olduğu belirlendi.

Şüpheli şahıs Elazığ'da bir yakınının evinde gözaltına alındı.

Cinayet şüphelisi olarak ifadesi alınan Samet A’nın, alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan tartışmada cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

Jandarmada ifadesi alınan şüphelinin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli