Mesrur Barzani: Kürdistan Bölgesi zengin bir insan kaynağı

03-11-2021
Etiketler Başbakan Mesrur Barzani
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, gençleri ve öğrencileri ülkenin gücü ve sahibi olarak nitelendirerek  "Kürdistan'a hizmet edebilme kabiliyetinize yatırım yapmalıyız" dedi.

Bugün pek çok bakanla birlikte Kürdistan Üniversitesi – Erbil’in mezuniyet törenine katılan Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, bir konuşma yaptı.

Mesrur Barzani, mezun öğrencileri tebrik ederek hayatlarının ileriki aşamalarında başarılar diledi.

Barzani, Kürdistan için gençlerin ve öğrencilerin rolünün önemine değinerek “Kürdistan Bölgesi Hükümeti, herkes için sürdürülebilir bir ekonomi inşa etmek amacıyla gençler için eşit fırsatlar yaratmak için çalışıyor" dedi.

Kürdistan Bölgesi'ni zengin bir insan kaynağı olarak nitelendiren Barzani, gençlere, "Hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmaya kararlıyım" dedi.

Mesrur Barzani salgının yol açtığı durgunlaşmaya değinerek, "Ancak bu salgına rağmen ilerleyip pozisyonunuzu koruyabildiniz " dedi.

Gençlere çağrıda bulunan Barzani, Kürdistan Bölgesi'nin "Irak'ta ve bölgede ekonomik ve ticari bir merkez haline geleceğini" belirterek gençliğe desteğini yineledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli