OKİD ile Cizre TSO arasında Ticari İşbirliği Protokolü imzalandı

12-11-2020
Rûdaw
Etiketler Cizre Ticaret ve Sanayi Odası OKİD İmdat Bilal
A+ A-

Haber Merkezi - Ortadoğu Kalkınma ve İşbirliği Derneği (OKİD)  ile Cizre Ticaret ve Sanayi Odası (Cizre TSO) arasında Türkiye-Cizre-Irak-Erbil arasında ticaret kabiliyetini artırmak amacıyla protokol imzalandı.

Irak Türkmen Cephesi Milletvekili ve aynı zamanda OKİD Başkanı İmdat Bilal bugün Cizre TSO ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç ile bir araya geldi.

Görüşmede Cizre İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu (CİKAP) Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, OKİD Şırnak İl Temsilcisi Veysi Özkaplan ve OKİD Genel Başkan Danışmanı Gökçe Ünsaldı da hazır bulundu.

Görüşmede, OKİD ve Cizre TSO arasında, Türkiye-Cizre-Irak-Erbil arasında ticaret kabiliyetini artırmak amacıyla Ticari İşbirliği Protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol ile iki taraf arasında kardeşlik bağlarının daha da güçlendirilmesini arzuladıklarını belirten OKİD Başkanı İmdat Bilal, ticaret bağlarının yanı sıra sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında da dayanışmanın artırılması ve karşılıklı işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Bilal, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını istedi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli