Anons korkuttu: Kocamdan boşandım!

Haber Merkezi - ABD'de Austin-San Francisco seferini yapmaya hazırlanan United Airlines uçağının yolcuları, uçuşa beyzbol şapkası ve tişörtle gelip, "Kocamdan boşanıyorum" diye anons yapan pilotun tavırlarından korkup, uçağı terketti.

 

BBC Türkçe'nin haberine göre, olay Cumartesi öğleden sonra Teksas Austin-Bergstrom havaalanında yaşandı.

 

Adı açıklanmayan ve üniforma giymeyen kadın pilot, yaptığı anonsta, "Özür dilerim geç kaldım. Boşanıyorum da. Bu şekilde uçmamızda bir sakınca var mı?” diye sordu.

 

Randy Reiss adlı bir yolcu, “Uçaktakiler gülüşerek pilota onay verdiler. Ancak pilot daha sonra anonslarına devam edince uçaktaki hava değişti” dedi.

 

Pilot, “Kime oy verdiğiniz umurumda değil. Ben ikisine de vermedim. Çünkü ikisi de yalancı. Şimdi susacağım ve uçuşa geçeceğiz. Uçağı yardımcı pilot kullanacak. Merak etmeyin o bir erkek" deyince yolcular güvenliklerinden endişe ettiklerini söyleyerek uçağı terketti.

 

Pilotun akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyen bazı yolcuların çığlık attığı ve "Güvenliği çağırın" diye bağırdığı belirtildi.

 

Bunun üzerine pilot ve kabin ekibi değiştirildi ve uçak bir-buçuk saatlik gecikmeyle havalandı.United Airlines ise tüm yolculardan özür diledi.