ABD'de bir evde şiddetli patlama

05-12-2023
Etiketler ABD Virginia Patlama
A+ A-

Haber Merkezi –ABD'nin Virginia eyaletinde polisin arama yapmak istediği bir evde şiddetli bir patlama meydana geldi, bazı polis memurları hafif şekilde yaralandı. 

Polis, olayın Arlington County'de akşam saat 16.45 sıralarında meydana geldiğini açıkladı.

İlk bilgilere göre şüphelinin evinden işaret fişeği attığını daha sonra polisin ev için arama emri çıkardığını ve bunu uygulamaya çalıştığını esnada şüpheli, konutun içine birkaç el ateş etti.

Şüphelinin hâlâ içeride olduğu sırada bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle olay yerindeki birkaç polis memurları hafif şekilde yaralanırken, hiçbiri hastaneye kaldırılmadı.

Rûdaw Washington Temsilcisi Diyar Kurda, patlama ardından evde çıkan yangın kontrol altına alındığını ve evde kaç kişinin olduğunun henüz netlik kazanmadığını aktardı.

Polisin verdiği bilgiye göre, çok sayıda kişi kendilerini arayarak birinin ateşli silah taşıdığını söylediğini, ekipleri geldiğinde silah sesi duyulduğu ve evin patlatılarak havaya uçuruldu.

Sosyal medyadaki görüntülerde evden alevlerin yükseldiği görülüyor. Görgü tanıkları, patlamanın yakındaki binaları sarstığını ve patlama sesisinin en az bir mil öteden duyabildiklerini söyledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli