Karayipler'den kalkan uçak okyanusa çakıldı: ABD'li aktör ve 2 kızı yaşamını yitirdi

05-01-2024
Etiketler Karayipler Uçak kazası Neftlix
A+ A-

Haber Merkezi - Karayipler'de kalkışından sonra okyanusa düşen uçaktaki ABD’li aktör Christian Klepser ve 2 kızı ile pilot hayatını kaybetti. Ölenlerin cansız bedenlerine ulaşıldığı bilgisi paylaşıldı.

Güney Karayip ülkesi St. Vincent ve Grenadinler'in bir parçası olan Bequia adası açıklarında dün meydana gelen feci uçak kazasında 3 ABD vatandaşı ve pilot hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Ekranlarda Christian Oliver olarak tanınan 51 yaşındaki Christian Klepser, yolcuları oldukları bir uçağın St. Vincent ve Grenadinler açıklarında okyanusa düşmesi sonucu kızları Madita (10) ve Annik (12) ile birlikte hayatını kaybetti.

Kraliyet St. Vincent ve Grenadinler Polis Gücü’nden sosyal medya üzerei yapılan  açıklamada, "Kalkıştan birkaç dakika sonra uçak zorluklarla karşılaştı ve okyanusa düştü. Paget Çiftliği'ndeki balıkçılar ve dalgıçlar, yardım sağlamak için tekneleriyle olay yerine gittiler" denildi.

Yetkililerin Robert Rachs olarak adlandırdığı pilot da kazada hayatını kaybetti.

Almanya'da doğan Oliver, "Speed Racer" ve "The Good German" gibi filmlerin yanı sıra Netflix'in "Sense8" gibi televizyon dizilerinde de rol aldı.

Listelenen ilk rolü 1994 yılında "Saved By The Bell: The New Class" filmindeki Brian Keller rolüydü.

Aktris Bai Ling, Instagram'da habere inanamadığını belirten bir paylaşım yaptı. İkili, Cuma günü "Forever Hold Your Peace" adlı filmin bir karşılama sahnesini çekecekti.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli