Rûdaw, İngiliz İşçi Partisi'nin Londra’daki etkinliğine davet edildi

02-11-2022
Etiketler Rûdaw Hemin Lihony İngiliz İşçi Partisi Londra
A+ A-

Londra (Rûdaw) - Rûdaw Dijital Medya Müdürü Hemin Lihony, İngiltere İşçi Partisi’nin daveti ile Londra’da düzenlen etkinliğe katıldı. Etkinlikte İşçi Partisi’nin geleceği, siyasi ve ekonomi politikası ile ülkenin geleceği tartışıldı.

Dünyanın dört bir yanından önemli şahsiyetler ve kurumların davet edildiği etkinlikte bu yıl, İşçi Partisi lideri Keir Starmer, ekonomi politikası ve ülkedeki sorunlara ilişkin görüşleri hakkında konuştu.

Etkinliğe Londra Belediye Başkanı Sadık Han da katıldı.

Rûdaw Dijital Medya Müdürü Hemin Lehony, Londra'da ülkenin önemli partilerinden biri olan İşçi Partisi'nin vizyonunu açıkladığı etkinliğe katıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Bir Kürdün başarı öyküsü

Hemin Lihony, etkinliğin yanı sıra Londra’da yaşayan bir Kürdün başarı hikayesinin de dikkatini çektiğini söyledi.

Lihony, “Konferansın arkasındaki hikaye, yıllardır Londra'da göçmen olarak yaşayan İbrahim Doğuş adlı bir Kürdün başarı hikayesiydi. Bulaşıkçılıktan büyük bir iş insanı ve İşçi Partisi'nin aktif bir üyesi olmaya giden bir hikaye” dedi.

İşçi Partisi lideri ve Londra Belediye Başkanı da İbrahim Doğuş’un hikayesini gururla anlattı ve "Londra'nın başarı hikayesi" olarak nitelendirdi.

Lihony, “Bir Kürdün bu partinin aktif üyelerinden biri olması benim için güzel bir duyguydu" dedi.

Londra Belediye Başkanı Sadık Han da, "Londra, İbrahim gibi başarı hikayeleri olduğu için dünyanın en önemli şehri" diye anlattı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli