La Liga Başkanı: PSG'yi şikayet ederiz

31-07-2017
Rûdaw
Etiketler Neymar PGS Tranfer Açıklama
A+ A-

Haber Merkezi - La Liga Başkanı Javier Tebas, Neymar'ın PSG'ye transfer olması durumunda PSG'yi UEFA ve İsviçre bağımsız mahkemelerine şikayet edeceklerini söyledi.

 

Katalan ekibi Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar’ın PSG’ye transferi günden güne daha karmaşık bir hal alırken, konuya La Liga dadahil oldu.

 

PSG’nin sahiplerinin yayın haklarını elinde bulundurduğu La Liga’nın başkanı Javier Tebas, transferin gerçekleşmesi halinde PSG’yi UEFA ve İsviçre bağımsız mahkemelerine şikayet edeceklerini belirtti.

 

Fransız ekibinin hamlelerinin FFP ve rekabet ilkelerini ihlal ettiğini dile getiren Tebas, “PSG Başkanı’nı ofisime çağırdım. Bana sinirlendi. Kendi kulübüyle birlikte, ligi de korumalı” dedi.

 

Ramos: Umarım onun son Barça forması

 

Real Madrid’in önemli isimlerinden Sergio Ramos, 220 milyon Euro’ya PSG’ye transferi konuşulan Neymar için ilginç açıklamalarda bulundu.

 

3-2 kaybettikleri hazırlık maçının ardından Neymar ile forma değiştiklerini belirten Ramos, “Umarım onun son Barça forması olur. Biz de problemimizden kurtulmuş oluruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli