Sanatçı Güneştekin’den DEM Parti’ye Petrolspor sitemi

28-04-2024
Etiketler Ahmet Güneştekin Batman Petrolspor DEM Parti
A+ A-

Haber Merkezi - TFF 3. Lig 2. Grup son hafta maçında deplasmanda Turgutluspor'u 3-2 mağlup eden TPAO Batman Petrolspor TFF 2. Lig'e yükseldi. Maçı izleyen sanatçı Ahmet Güneştekin, maça ilgi göstermeyen DEM Parti’ye sitem etti.

TFF 3. Lig 2. Grup son hafta mücadelesinde deplasmanda Turgutluspor'u 3-2 mağlup eden TPAO Batman Petrolspor, bir sezon aranın ardından tekrar TFF 2. Lig'e yükseldi.

Maçı izleyenler arasında Batmanlı dünyaca ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin de vardı.

Güneştekin, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, maça ilgi göstermeyen DEM Parti’yi eleştirdi.

Güneştekin, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün doğduğum şehrin en eski spor kulübü olan Batman Petrolspor’ün şampiyonluk maçı için Manisa Turgutlu’ya geldim.

Taraftarlarla ve Ege’de bulunan hemşehrilerimizle birlikte Batman Valisi Ekrem Canalp ve siyasi parti vekilleri, Mehmet Emin Ekmen, Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ile birlikte bürokrat ve iş insanları destek için gelmişlerdi maça.

Gözüm DEM Partili vekil ve belediye eş başkanlarını aradı! Göremedim, görmeyi çok isterdim.

Dostum Emin Ekmen’e maç için bir davet alıp almadığını sordum,  o da benim gibi herhangi bir davet almadan sadece Batman sevgisi sebebiyle geldiğini söyledi.

Bir şehri sporun nasıl birleştirdiğini görmek ve şampiyonluk galibiyetinin sevincine tanıklık etmek açıkçası beni çok mutlu etti.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli