Erkek taraftarlar kadın futbolcuları darp etti

25-05-2023
Rûdaw
Etiketler Futbol Taraftar Kadın Darp Erkek
A+ A-

Haber Merkezi - İzmir’de maç bitiminde sahaya inen taraftarlar kadın futbolculara saldırdı.

TFF Kadınlar 2. Lig B Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Konyaaltı Gençlikspor ile Bornova Hitab Spor, Bornova İlçe Stadı'nda karşılaştı.

Maçı İzmir temsilcisi Bornova Hitab Spor 3-0 kazandı.

DHA’nın haberine göre karşılaşma boyunca Bornova taraftarının tribünden hakaret ettiği Konyaaltı ekibinde yer alan futbolcular ve teknik heyet bitiş düdüğü sonrası saldırıya uğradı.

Karşılaşma bitiminde galibiyet sevinci için sahaya giren çok sayıda taraftardan bir grup, futbolculara saldırdı. Çıkan arbedede futbolculara tekme ve yumruk atıldı. Polis biber gazı kullanarak taraftarı sahadan uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada futbolculardan Selen Didüz baygınlık geçirdi.

Darp raporu alındı, şikayet edildi

Polisin sahayı boşaltıp güvenlik önlemi aldığı sırada bazı taraftarlar takım otobüsüne taş ve yumurta attı. Polis gözetiminde sahadan ayrılan Konyaaltı Gençlikspor'un teknik heyeti ve futbolcularını taşıyan takım otobüsü, polis eşliğinde stattan ayrıldı.

Konyaaltı Gençlikspor'dan 2 futbolcusu darp raporu aldı. Kulüp başkanı Ali Deniz ile futbolcular Özge Kayabaşı, Gülseren Avcı, Sude Apaydın, darp edildikleri gerekçesiyle taraftarlardan şikayetçi oldu. Kulüp yetkilileri, federasyondan maçın tekrar edilip tarafsız sahada farklı hakemlerle oynanmasını talep etti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli