Zlatan kulüp arıyor

22-06-2017
Rûdaw
A+ A-

Haber Merkezi - Geçen sezonki kulüpleriyle sözleşme süresi sona eren aralarında Iker Casillas ve Zlatan Ibrahimovic’in de bulunduğu birçok yıldız, gelecek sezon için teklif bekliyor.

 

Kariyerlerinde düşüşe geçmeleri, ileri yaşları ve yüksek kazançları gibi gerekçelerle kulüplerinin geçen sezon sonunda kendileriyle yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadığı söz konusu yıldızlar, boşta olması nedeniyle birçok önemli takımın ilgisini çekiyor.

 

Casillas boşta

 

Bir dönem dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen Iker Casillas, Portekiz temsilcisi Porto ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıktı.

 

Pepe ve Terry serbest kaldı

 

Uzun yıllar aynı takıma hizmet eden ve sözleşme yenilemeyen dünyaca ünlü defans oyuncularından Real Madridli Pepe ve Chelseali John Terry, yeni duraklarını bekliyor.

 

Manchester City'nin, Fransız bek oyuncuları Gael Clichy ve Bacary Sagna ile sözleşme yenilememesinin ardından iki yıldıza da birçok teklif geliyor.

 

Gol makineleri nereye gidecek?

 

Yaz transfer sezonunda henüz bir kulüple anlaşma sağlayamayan dünyaca ünlü iki yıldız santrafor da var.

 

Manchester United'da 28 kez ağları sarsarak başarılı bir sezon geçirmesine rağmen yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle kulübüyle sözleşme yenileyemeyen Zlatan Ibrahimovic ile geçen sezonu Fransa temsilcisi Nice'de geçiren İtalyan golcü Mario Balotelli kulüp arıyor.

 

Futbol kariyerinde Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan ve PSG gibi dev kulüplerin formasını da giyen 35 yaşındaki Ibrahimovic'i ABD temsilcisi Los Angeles Galaxy'nin istediği öne sürülüyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli