Ronaldo’nun İranlı ressam Fatima’ya verdiği imzalı forma çalındı

21-09-2023
Etiketler Cristiano Ronaldo İran Fatima Hamami Al Nassr
A+ A-

Haber Merkezi – Cristiano Ronaldo’nun Tahran’da engelli ressam Fatima Hamami’ye verdiği formanın çalındığı ve sahte imzalı başka bir forma verildiği ortaya çıktı.

Asya Şampiyonlar Ligi grup maçı için İran'ın Persepolis takımı ile karşılaşmak üzere Tahran’a giden Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr’ın yıldız oyuncusu Ronaldo, İranlı engelli ressam Fatima Hamami ile buluştu.

Fatima, ayağı ile çizdiği  resimleri Portekizli yıldıza hediye ederken Ronaldo da imzalı formalarından birini genç kıza hediye etti.

Ancak Fatime Hamami’nin ailesi, gerçek imzalı formanın Persepolis Kulübü yetkilileri tarafından çalınarak Fatima’ya sahte imzalı forma verildiğini öne sürdü.

İran basınına konuşan Fatima’nın ağabeyi, kulüp yetkililerinin formayı iade edeceklerini bildirdiklerini ancak şu ana kadar da geri vermediklerini söyledi.

Engelli ressam Fatima Hamami ayakları ile bugüne kadar bir çok dünya liderinin portrelerini çizdi.

Portekizli yıldız Ronaldo, görüşme sırasında Fatima’ya tedavisi için her türlü desteği sağlayacağı sözü verdi.

Seyirciler Ronaldo’yu izleyemedi

Öte yandan Ronaldo’nun formasını giydiği Asya Şampiyonası ilk maçında İran temsilcisi Persepolis’i deplasmanda 2-0 yendi.

Karşılaşmanın seyircisiz oynanması nedeniyle Persepolis taraftarları ile Ronaldo hayranları Azadi Stadının etrafında adeta nöbet tuttu.

Stat dışında Persepolis’e destek olmak isteyen İranlı taraftarlar slogan atarak takımına destek oldu.

Maçtan sonra taraftarların bir kısmı Ronaldo’yu görmek için stat çevresinden ayrılmadı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli