Galatasaray Amedspor’u ateşe attı: Taraftar tepkili

18-02-2024
Maşallah Dekak
Amedspor kendi evinde Galatasaray’a 2-1'lik skorla mağlup oldu / Foto: Rûdaw
Amedspor kendi evinde Galatasaray’a 2-1'lik skorla mağlup oldu / Foto: Rûdaw
Etiketler Amedspor Galatasaray Diyarbakır Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi
A+ A-

Diyarbakır (Rûdaw) - Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Amedspor kendi evinde Galatasaray’a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Ligde 19 puanla 12’inci sırada yer alan Amedspor tehlike potasına girdi. Taraftar ise maçta hakemin verdiği kararlara isyan etti.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 21’inci haftasında Amed Sportif Faaliyetler ile Galatasaray, Amedspor, Diyarbakır’daki Şehmus Özer Tesisleri’nde karşı karşıya geldi.

Karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrılan Galatasaray bu sonuçla puanını 52'ye yükseltirken Amed Sportif Faaliyetler ise 19 puanla 12’inci sırada kaldı.

Taraftar hakemlere tepki gösterdi

Erkek futbol takımı kadar olmasa da taraftarlar bu maçta da Amedspor’u yalnız bırakmadı. Ancak taraftar bu maçta hakemin verdiği kararları yanlış buldu.

Agid Sarıkaya “İyi oynasa da olmasa da biz yine Amedspor’u destekliyoruz. Caddede oynasa biz kaldırımda destek veririz” dedi.

Şaban Ertuğrul isimli taraftar da “Amedspor’un şampiyon olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi maç boyunca verdiği hatalı kararlara 90’ıncı dakikada Amedspor’dan Camila Petyerson’a gösterdiği kırmızı kartla bir yenisini ekledi. Bu karar taraftarı daha da öfkelendirdi.

Taraftar Ali Ekinci, “Bu hakemi bir daha maça almamak lazım” derken Sultan İpek isimli taraftar da, “Maç güzeldi ama hakemler yine de maçı mahvetti” dedi.

Bu skorla Amedspor Kadın Futbol Takımı tehlike potasına da girdi. Amedspor’un ligde tutunabilmesi için kalan 8 karşılaşmadan iyi skorlar alması gerekiyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile Türkiye takımları Hamburg'da bulunan Volkspark Stadyumu’nda dün gece karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı kazanan Türkiye Milli takım oyuncuları ve Teknik Direktörü Vincenzo Montella,sevinç yaşadı. / AA

EURO 2024 - Türkiye D Grubu'nun lideri Avusturya ile eşleşti

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada grup maçları sona erdi. Karşılaşmalar sonunda dörderli 6 grupta mücadele eden 24 takımdan 16'sı yoluna devam etme hakkı elde etti.