Diyarbakırlı genç yeteneğin hayali La Liga devlerinde oynamak

17-09-2019
Mehdi Mutlu
Etiketler Muhammed Bayrak Futbol Abdul-Mahdi
A+ A-

Diyarbakır (Rûdaw) – Diyarbakır’ın Şeyhkendi köyünde yaşayan Muhammed Bayrak (10), futbola olan tutkusu, bu konudaki becerisi ve tekniği ile dikkat çekiyor. Bayrak hayalinin Barcelona veya Real Madrid’de top koşturmak olduğunu söyledi.

Diyarbakırlı Muhammed Bayrak genç yaşına rağmen oynadığı futbol ve topla birlikte kıvrak hareketleri ile tüm Şeyhkendi köyü ile civarının dikkatini çekmeyi başardı.  

Rûdaw’a konuşan genç Muhammed, “İyi bir futbolcu olmak istiyorum. Hayalim Barcelona veya Real Madrid’de oynamak. Rüyalarımda bile futbol oynuyorum. Ailem de beni destekliyor” dedi.

Oğlunu sonuna kadar destekleyen baba Süleyman Bayrak da futbol oynayabilmesi için evin avlusunu halı sahaya dönüştürmüş. Sahada kurulan parkurda çalışan Muhammed hergün antrenman yapıp kendisini geliştiriyor.

Oğlu ile guru duyduğunu belirten Süleyman Bayrak, “Atılan halı parçalarından oğlum için bir halı saha yaptım. Onun iyi bir futboldu olmasını istiyorum. Bunun için üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Oğlumu profesyonel bir takımın kadrosuna katmak istiyorum” dedi.

Muhammed’e hocalık yapan Vehbi Kaya da ondan çok şey beklediğini ve şimdiden onunla gurur duyduğunu belirtti.

Kaya, “Muhammed’i ilk gördüğümde yaşına göre sıradışı bir futbolcu olduğunu gördüm. Ama günden güne kendisini geliştirip üzerine ekliyor. Ve o görüyorum ki o bir yıldız adayı” diye konuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli